Usuń konto RevGlance
Konto możesz usunąć w dowolnym momencie, w przeglądarce lub w aplikacji RevGlance w sekcji Konto.
Jak je usunąć
Zaloguj się do RevGlance w przeglądarce.
Otwórz Profil i bezpieczeństwo w ustawieniach.
W sekcji Usuń konto wpisz hasło i potwierdź.
Co się stanie
- Twoje konto, firmy, których jesteś właścicielem, i ich zaimportowane dane zostaną usunięte. Tej operacji nie można cofnąć.
- Subskrypcja jest anulowana natychmiast, bez automatycznego zwrotu za pozostały czas. Nie musisz anulować jej wcześniej.
- Stripe przechowuje faktury i dane o płatnościach, zgodnie z wymogami prawa podatkowego.
- Usuwamy twoje metody płatności zapisane w Stripe. Jeśli nigdy nie dokonano płatności, usuwany jest też twój rekord klienta w Stripe. W przeciwnym razie zostaje on, z imieniem i nazwiskiem oraz adresem e-mail, obok faktur.
- Usuwane są też twoje sesje i tokeny logowania, otwarty reset hasła, starsze rekordy zakupów i pliki logo twoich firm.
- Usunięte dane mogą pozostać w zaszyfrowanych kopiach zapasowych przez maksymalnie 6 miesięcy, do czasu zastąpienia tych kopii.
- Konto bez aktualnej licencji jest usuwane automatycznie po 90 dniach bez logowania, liczonych najwcześniej od końca okresu próbnego lub subskrypcji. Wysyłamy e-mail 30 i 7 dni wcześniej.
Nie pamiętasz hasła? Zresetuj swoje hasło Nadal masz problem? Napisz na adres [email protected]

RevGlance