מחיקת חשבון RevGlance
אפשר למחוק את החשבון בכל עת, באינטרנט או באפליקציית RevGlance בקטע חשבון.
איך מוחקים
יש להתחבר ל-RevGlance באינטרנט.
יש לפתוח את פרופיל ואבטחה בהגדרות.
בקטע מחיקת החשבון, יש להזין סיסמה ולאשר.
מה קורה
- החשבון שלך, העסקים שבבעלותך והנתונים המיובאים שלהם יוסרו. אי אפשר לבטל את הפעולה.
- המנוי מבוטל מיד, ללא החזר אוטומטי על הזמן שנותר. אין צורך לבטל אותו קודם.
- Stripe שומרת חשבוניות ורישומי תשלום, כפי שנדרש בדיני המס.
- אנחנו מסירים את אמצעי התשלום השמורים ב-Stripe. אם מעולם לא בוצע תשלום, גם רשומת הלקוח שלך ב-Stripe נמחקת. אחרת היא נשארת, עם השם וכתובת האימייל שלך, לצד החשבוניות.
- גם הסשנים ואסימוני הכניסה שלך, איפוס סיסמה פתוח, רשומות רכישה ישנות וקובצי הלוגו של העסקים שלך נמחקים.
- נתונים שנמחקו יכולים להישאר בגיבויים מוצפנים עד 6 חודשים, עד שהגיבויים האלה מוחלפים.
- חשבון בלי רישיון בתוקף נמחק אוטומטית אחרי 90 יום בלי כניסה, שנספרים לכל המוקדם מסיום תקופת הניסיון או המנוי. אנחנו שולחים אימייל 30 ו-7 ימים לפני כן.
שכחת את הסיסמה? אפס את הסיסמה שלך עדיין יש בעיה? אפשר לכתוב אל [email protected]

RevGlance